Puta Renfe, Puta sequera i Puto Madrid

Ara que tenim al Tomàs Molina preparant-se per poder portar Catalunya a participar a Eurovisió, la seva vacant com a pronosticador meteorològic podria passar tranquil·lament a la UCS. Voleu que plogui? Programeu un concurs del Campionat de Catalunya en Categoria Gran. Venim de la pluja de Cabrils i dissabte, sant tornem-hi a Sant Vicenç dels Horts. En aquest cas, el lloc alternatiu va ser una pista poliesportiva d'aquelles cobertes, però sense parets laterals i més d'un o una deu portar un constipat de kleenex per un tub o és que continuem buscant espònsors entre els antigripals, com deia en un blog anterior

https://sardananoresolta.blogspot.com/2024/04/per-trobar-esponsors.html?m=1.

Vigatans, prepareu El Sucre que la següent parada és Vic i la pluja està assegurada... Us imagineu que l'encerto? Per cert, l'aiguat i tempesta que vam trobar els tarragonins a les tantes de la matinada tornant cap a casa va ser dels que fan història i si el copilot no li agraden els llamps i trons, la cosa es complica més.

Puta Renfe és una frase típica i tòpica de tothom que té la vida marcada pels horaris de trens que mai es compleixen i per les avaries i els robatoris de coure. La Renfe potser no funciona, però ja us asseguro jo que els Ferrocarrils, FGC, funcionen a la meravella. Perquè tenint les vies al costat, però al costat mateix de la cobla, la quantitat de trens que van passar durant les dues hores, sí una altra vegada dues hores, si us plau intentem reduir les durades dels concursos, va ser de 96 (llicència d'autor) igual que el tiratge de llargs de la segona sardana. Ah!!! Amics de Renfe o Adif o el mateix Collboni si algun cop necessiteu un guàrdia urbano per dirigir el trànsit, dirigiu-vos al Joan de la Sabadell. Èxit assegurat. 
Ah! I parlant del Joan... si algú fa d'ajudant de l'àrea de Campionat per ajudar a la Dolors, que falta li feia davant l'absència quasi sempre del responsable del Campionat no estaria de menys que les colles ho sabéssim, més que res per saber-ho quan ens entra dins la colla a moure els números.

Puta Madrid és el que els culers més heu dit aquest cap de setmana, bé sigui a futbol o bàsquet o pel tema Mbappé. I Sant Vicenç dels Horts deu ser un nou barri de Madrid per la quantitat de petards que es van arribar a llençar, que afegits als trens cada cinc minuts, escoltar que tocava la Llobregat es feia difícil segons quins moments, especialment a la revessa.

I el Campionat és com la Champions. És igual qui participi sempre guanyen els mateixos, i ara sense Violetes, el mateix.
És igual quins àrbitres xiulin o jutgin. És igual quins enfrontaments o eliminatòries es juguin. Sort o àrbitres o són els millors o tenen aquell ADN guanyador que es repeteix any rere any. Tal s'hi val.

Primer bàsic sense Violetes. No sé si la seva absència, o el mal temps o no sé què, l'ambient va ser molt fred. La sensació que el blat ja està tot venut i que aquesta fase es farà llarga per algunes colles, o per quasi totes, ja que malgrat que queden encara 3 concursos d'aquesta fase, poques sorpreses s'albiren en la llunyania.
Ai, espereu! Fonts ben informades m'asseguren que al concurs de Bcn el 22 de setembre la Tarragona Dansa donarà el sorpressot i si no, al temps.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Blog Parcial

Un follón... o no

El tercer serà sempre nostre