La notícia de l'any

Molt agosarat per part meva de dir que una notícia del mes de març/abril serà la notícia de l'any, però serà difícil de superar i més sent una notícia positiva.
Perquè dono per assentat que tots els amics i amigues que em llegiu haureu vist l'emissió del Campionat de Punts Lliures per la Xarxa+ o que aquest Diumenge de Resurrecció han emès per tots els canals adherits a la Xarxa.
La veritat que no sé qui ha estat el culpable que això fos possible. La UCS? La Confederació? O directament la Queralt?
I no m'importa gens. L'important és haver-ho fet i que s'hagi pogut enregistrar i emetre.

La meva opinió és que el producte és digne, acurat i ben acabat. Les dues comentaristes, la mateixa Queralt i l'Ester de la Mare Nostrum (quan tornareu a fer punts?) fan una retransmissió tranquil·la, calmada, sense estridències i demostrant que en saben i sense mullar-se gaire en opinions subjectives. Per ser la primera retransmissió, molt bé. I si no, mireu els comentaristes de les primeres retransmissions de TV3 de futbol, dels concursos de balls de saló o del primer concurs de castells el 1990 (gràcies, Joan S.G.). I diuen els que en saben que el començament de les retransmissions televisives de les actuacions castelleres va ser el detonant del boom casteller dels 90I quants cops hem dit que si les sardanes sortissin per la TV com els castells tot ens aniria millor i seria la panacea de tots els nostres mals. Apa, doncs ja ho tenim tot arreglat i començaran a aparèixer colles com a bolets i tindrem tanta entrada de balladores i balladors que tornarem a fer concursos en camps de futbol (que sí, milenials, abans es feien concursos en camps de futbol amb 30 o 40 colles).
No tinc ni idea si les visualitzacions o les audiències han sigut dolentes, regulars o bones. No sé si les colles, la UCS, la Confederació hem fet tot el possible per difondre, redifondre fins a la sacietat aquesta oportunitat que ens ha caigut del cel. No sé si hi haurà més retransmissions o no. El que sé és que ningú, ningú, excepte la Galzeran, té penjades les seves sardanes de Punts Lliures. I així quan gent com ma mare em pregunta: Nen, on puc trobar aquestes sardanes a Internet? I quan li contesto: Mama, no les pots veure enlloc. Em diu que no ho entenc. I jo tampoc, Mama.
Ah!! Per cert, els que heu fet rànquings de quants segons apareix cada colla en la retransmissió, esteu molt pitjor del que us penseu.

Comentaris

  1. A mi justament el que més em va fallar van ser les comentaristes. No ho feien malament, però es comentaven poques coses, moltes prou superficials, però sobretot, faltava gràcia, alegria i dinamisme. Si aconseguim retransmetre les sardanes però les tractem i comuniquem de manera tradicional i avorrida, com a molt molt atraurem l’atenció de 4 iaios i frikis del catalanisme. Aquest producte semblava pensat pels sardanistes, i no per un públic general a qui donar a conèixer la sardana.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Blog Parcial

La Moviola de Ceret

Un follón... o no