Així no!!!

Quina pressió que sento en fer aquest escrit. Tothom em demana, bé tothom no, només 3 o 4 friquis, on està el meu escrit sobre el que va passar a Cabrils. Clar que he d'afegir els qui allí mateix em dèieu, en sornegueria o seriosament, que ja tenia tema pel meu blog. Però entre el serial del Pedro Sánchez, el Barça, la reunió de les colles infantils i l'estrena de Tor, no he tingut temps.

Contextualitzo pels que no hi vau ser:
Va ploure i el lloc previst en cas de mal temps, que en un principi es va publicar que seria a Porxada del Pavelló Poliesportiu, es va canviar l'última setmana al Centre Cívic La Fàbrica.
En aquesta sala només cabien 4 colles del Campionat Gran. La solució va ser que cada una de les 3 sardanes es va tocar dues vegades, la primera ballant 4 colles i la segona vegada, dues colles.

El dia anterior ens diuen que no hi hauria ni galop, ni revessa, ni germanor. Però a l'hora de fer les inscripcions ens diuen que es començaria fent la revessa. Per què? Ni idea, però suposo que devien tenir por que algú impugnés el concurs per incomplir les regles. Que cap, cap colla ni tan sols entregués la butlleta de la revessa i quedés deserta potser ha de veure amb la versió lliure (com la setmana passada) de la cobla... o no.

La cobla, a dalt el galliner amb espai just i amb poca lluminositat.

Els acompanyants, amb visió mínima de la majoria de les colles. I si ets pare d'un ballador infantil, tens molts números perquè no hi torni, ni ell...ni el nen o la nena.

Sardana d'exhibició de punts lliures de dues colles infantils, que en cas de crisi com era diumenge, era totalment prescindible, i mireu que una de les colles eren els meus infantils.
Vestidors en una sala exterior on per arribar a la sala, saleta, del concurs, les espardenyes i les faldilles quedaven mullades, tot i que només eren 30 segons a l'aire lliure.

Curt i ras. La sala no tenia els mínims per fer un acte, espectacle, activitat que es proclama com a Campionat de Catalunya.

I no em val qui em va dir: "Encara rai que hem salvat el concurs".
Doncs no. AIXÍ NO.

I acabo: Per què en alguns concursos ens obliguen a tenir lloc alternatiu i altres concursos no en tenen?
Es pot organitzar un concurs de campionat i no tenir lloc alternatiu?

Comentaris

  1. Hola. Poc se’n parla de la mala qualitat de les cobles de campionat. Que, entre d’altres coses, perjudiquen la interpretació dels dansaires. Si volem fer bons concursos, comencem per posar-hi cobles dignes (i espais dignes).

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Blog Parcial

La Moviola de Ceret

Un follón... o no