La X del campionat

Pels milenials, la X, així en majúscula, l'associeu per art i màgia d'Elon Musk, a l'antic Twitter, encara q per mí sempre serà Twitter, igual que el Carrefour sempre serà Pryca, per cert, lloc on vaig treballar alguns anys.
Però la X, en les travesses, en les quinieles, era el símbol d'empat. És (perquè encara existeix) un joc d'apostes futbolístiques on has de dir el guanyador d'un partit. Si vols que guanyi l'equip local poses un 1, si vols q guanyi l'equip visitant un 2 i si creus que empataran una X.Doncs després de la celebració de la primera de les dues finals a Terrassa (en pavelló cobert a causa de la previsió de pluja, que capritxosa ella va fer acte d'aparició just al final del concurs. Tot i això, bona decisió, Nuri), la X hagués sigut un resultat molt sovintejat.

En grans, i com no podia ser d'una altra manera, la igualtat Mare Nostrum i Violetes arribarà fins a l'última sardana... o no. Per cert, els vaig fer de jurat i vaig patir com mai per posar el resultat. Vaig decidir-me per petits detalls, però almenys en la segona sardana el més just hauria sigut un empat.
Dit això, vull un desempat a Banyoles!!! Seria apustuflant. Ah!!! I no fer jo de jurat, jeje.

Pel tercer lloc la Mirant al Cel amb baixes femenines importants va treure un punt i lluitarà fins al final amb la Mans Amigues, que crec que van repartir esforços i dansaires amb els seus veterans.

Sembla quasi, i dic quasi, encarrilat l'enfrontament pel 5è lloc per una Tarragona Dansa, irregular amb sardanes millors i altres no tant i amb detalls d'un potencial enorme i amb defectes ja vists altres cops i amb 6 balladors en edat juvenil, contra una Maig amb problemes interns de gestió, que espero que arreglin aviat, que va treure una colla amb algunes novetats encara lluny del nivell de màxima competició. Però coneixent aquest parell de colles, no descarteu la X final, que tenen molt d'històric d'empats.

En els veterans, sí que fa olor de desempat en la lluita pel títol entre Toc de Dansa i Sabadell, que recordem que ja van haver de desempatar l'any passat. No els vaig poder veure massa, ja que feia de jurat però no d'ells. Amb baixes importants a totes les colles, com la del 6Q a la Sabadell, amb algun retorn inesperat als Tocs per l'operació de la Montse i l'ajut perenne d'un TD per substituir la baixa de l'Òscar que sembla que ja veu el final del túnel.
Final a Girona??
La signo ara mateix.

Claror de Goges contra Ressò és l'únic enfrontament que va acabar amb dos victòries de la mateixa colla, la Claror, més propera al duet pel títol que a la resta de colles.
En els altres enfrontaments, dos empats amb colles que tenen coses bones, altres no tant, algunes amb gent més jove que altres. Però la tònica de la X continua present.

Parada següent, la final de les finals en categoria gran a Banyoles aquest diumenge que ha agafat el relleu de Balaguer després de molts anys (que sí, pesats, que tinc pendent escriure sobre aquest concurs de campions).

Que aposteu?
Violetes contra Mare Nostrum
1, X o 2?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Blog Parcial

La Moviola de Ceret

Un follón... o no