Cal fer alguna cosa



Avui crec que tots estarem d'acord en que cal fer alguna cosa. Tots els haters que no us agrada o no esteu d'acord amb el que escric i tots els meus followers (ei, @ruth, veus que no soc tant boomer) que, per cert, si us subscriu a aquest blog, us arribarà la notificació, tanco el moment Teletienda. Tots estarem d'acord.

Cal fer alguna cosa. Sobre què? Sobre la situació del país que ens queda després d'aquestes eleccions i de les següents que encara seran pitjors? Sobre per què segueixen fent el concurs Arenys la mateixa nit que l'aplec de Calella? Sobre el Barça, Vinicius, l'Espanyol (desolée) o el puto VAR? Sobre el calendari escolar? Sobre com collons han dilapidat la memòria de l'1-O?
No, perquè en això segurament no ens posaríem d'acord.

Però segur que els que esteu per aquí estarem tots, totes en què cal fer alguna cosa.
I sí, cal fer alguna cosa sobre la situació de les colles infantils. Oi què hi estem tots d'acord?

La UCS a la que se li ha recriminat moltes vegades la seva inacció sobre aquest assumpte i especialment en l'última assemblea de colles, ha convocat a les colles petites/ infantils del país.

La reunió va començar amb dos anuncis:
*La renúncia de la persona que fins era el responsable de les colles joves, la Joventucs, que pintava molt bé, però s'ha quedat en flor d'un dia. Una llàstima.
*La presentació d'Alba Mitjavila, balladora de la Mans Amigues i assajadora de la colla Taps com a persona encarregada de buscar revulsius per intentar fomentar l'entrada de nens i nenes i ser capaços de crear noves colles o almenys mantenir les que hi ha ara.

Com a primera reunió, la sensació va ser positiva. No conec gaire l'Alba. De fet, no hi he parlat mai cara a cara i només hem canviat alguna impressió per IG, quasi sempre lligat a algun dels meus blogs. Però em dona bones vibracions, corroborades per la meva mataronina preferida, que la va assajar durant un temps.

Totes les colles vam explicar la nostra situació, el que fem i el que no fem i la foto va donar la raó a com estem. Malament, preocupats i moltes colles al límit.
Em va sorprendre, encara que devien tenir els seus motius,  l'absència de dos grups potents, Lleida i Sabadell (entenc que la Dolors estava com a Campionat), la d'una colla novella a Valls o la nova que vol ressituar els banyolins. Esperem poder comptar amb totes les colles en totes les iniciatives que ens plantegi la UCS.
Tota la sort del món per l'Alba i felicitar a la UCS per la iniciativa i esperar que promogui i doni suport a totes les idees que li arribin.

Ep! Ens hi va la vida. Que sinó d'aquí uns anys farem la solució màgica d'eliminar la categoria infantil, com en el seu dia vam fer amb la categoria aleví i endavant, que qui dia passa any empeny.

PD: Mentre el Portal Sardanista està out, seria molt demanar que algú, la UCS o qui sigui, pengés resultats dels concursos fets o detalls dels propers a realitzar.

Comentaris

  1. Et puc assegurar amb coneixament de causa que l'Alba és una grandíssima persona que es desviu per ajudar tothom i fa molta feina amb les colles de Cassà i l'entitat. Si us plau, ajudem-la entre tots per poder tirar les colles petites endavant. Ànims a tothom i, sobretot, als petits i petites dansaires

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Blog Parcial

La Moviola de Ceret

Un follón... o no