Apocalíptic...o potser no

Recordeu quan a començaments d'any es va consolidar el canvi en la metodologia dels jurats, tant de forma com de fons? Recordeu les veus apocalíptiques dient que ens carregaríem el campionat? Què hi hauria un daltabaix en les classificacions que no les coneixeria ni la mare que ens va parir? Ho recordeu, oi?

Doncs acabades primeres fases i repesques com està la cosa:
Categoria gran: Violetes i Mare lluitant, fins ara i fins la última sardana (us sona?); Mans amigues i Mirant enfrascats en la lluita pel 3r lloc i en alguna sardana fotent un ensurt a les colles Patum; i Maig i Tarragona Dansa, més irregulars, segueixen el seu frec a frec que ve de quan eren juvenils i ja han passat anys d'això.
Per tant, EXACTAMENT, com l'any passat.

Categoria Veterana: Arriben a la semifinal Toc de Dansa, Claror de Goges, Sabadell i Enèrgica. El que ve a ser les 4 colles que estaven al pòdium abans de pandèmia i després de pandèmia
Per tant, i està clar que podríem matissar coses, EXACTAMENT , com els últims anys.

Categoria Juvenil: Doncs aquí més o menys el mateix, amb el matís que la colla Maig ha passat a Gran. Sense això, les semifinals estan formades per una nova Nova Tarragona Dansa (campiona el 2021), pels Cabirols(pòdium tant el 2019 com el 2021), pels NINS aquells que el 2019 van arrasar en categoria infantil i encara estan on els toca i, per últim, la Guspira, recollint els fruits d'un grup de la Terra Ferma que està fent molt bona feina.
Per tant, més o menys el previst.

Doncs cal felicitar a la gent que va tenir la idea, a la gent que ho va fomentar, a les colles per avenir-se a bé (alguns més que altres) a aquest canvi, als jurats per assumir nous reptes.
Ep, però, potser no se'ls ha de felicitar perquè alguns deien o segueixen dient que aquest nou sistema era x canviar dinàmiques i guanyadors. I si era aquest l'objectiu, cagada pastoreta.
Dit tot això i per acabar, aquest sistema necessita retocs, coses que grinyolen, però també té coses bones i si ha de continuar, en contra de l'opinió del meu hereu gran, ho haurem de tractar com més aviat millor. No sigui que a les semifinals i finals hi hagi grans sorprassos que es carreguin el sistema
Salut i ens veiem per les places que l'octubre i el novembre venen farcidets de concursos.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Blog Parcial

La Moviola de Ceret

Un follón... o no