Tanda de penals sardanistes

Tots hem vist professionals cobrant molts euros plorant per fallar el penal decisiu

Diumenge vaig veure plorar a una noia juvenil perquè per raons que no venen al cas, va haver d'interpretar una sardana que desconeixia en la primera fase del grup A del Campionat juvenil al concurs de Constantí. I tot i que, malgrat les circumstàncies, la noia se'n va sortir prou bé, al final de la sardana la noia es va enfonsar i ningú va poder consolar i fer desaparèixer les llàgrimes dels ulls de la interpretadora, que ja em perdonareu, però no sé el nom.
Jo, que els fiscalitzava, vaig intentar treure ferro i li vaig dir: "Ei, que ho has fet molt bé i a més, et servirà per practicar per si hi ha sardana de desempat." Finalment, no va haver-hi empat o triple empat, però va anar justeta la cosa.

I aquí, ve la reflexió.

Amb uns mètodes més que discutibles que de moment no en parlo perquè no m'excomulguin (el Pep ja ho entendrà), la UCS ha decidit que si hi ha empat entre dues colles al final d'alguna fase o final hi haurà una sardana de desempat, però, ATENCIÓ, desconeguda per les colles.
Us imagineu la pressió per nois, noies, menors d'edat, d'improvisar una interpretació jugan-te el campionat a la final de Valls?
Qui els consolarà si ho fan malament? Val la pena el risc de poder fer passar una mala estona a aquest jovent, jovent que no anem gens sobrats?
Per mi la resposta és clara. NO, NO, NO.

Obviaré respondre als que argumentàreu que abans, però ja fa molt d'aquest abans, no se sabien les sardanes. Perquè qui em compari la situació amb 10, 20, 30 anys enrere està fora de la realitat.

I potser els Raimon, Aracils, Alfreds, Esters, Casals i molts bons altres interpretadors de colles grans o veteranes, i amb molta experiència, sabran sortir de l'atzucat i aguantaran bé la pressió i faran interpretacions de puta mare. Segur

Però no vull tornar a veure a un jove passar el mal tràngol d'aquella noia.

Ah!!! I els Astèrix que vivim per aquí baix que no ens assabentem de moltes coses que passen per la capital, estem més tranquils si TOTES les colles saben d'antuvi les sardanes. No sigui que tinguem Villarejos amb més informació de la que pertoca.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Blog Parcial

Números, números i números

La Moviola de Ceret