Protegim els artistes

 Feia temps, quasi 2 anys que no escrivia perquè la vida és complicada i no sempre tens els bioritmes creatius preparats malgrat que faci 5 mesos que visc en un Dragon Khan que m'omple de papallones l'estòmac.

Avui que he decidit tornar a escriure podria haver triat temes com el procés de desempat, que riu-te'n de la Cup, o dels ajuts per edats o del nou sistema de competició, que ho faré , no patiu, o de jurats que estan fent enguany q no es veuen en gaires concursos
Doncs com estic una mica rovellat seré breu.

En tots espectacles, en tots, s'ha de procurar que les condicions en les quals els artistes han d'actuar siguin les millors possibles o, com a mínim, que no siguin dolentes
Portem els dos últims concursos de Campionat que han acabat amb un parell
de lipotímies o mareigs, que si no vaig equivocat, no han anat a més, però un dia tindrem un ensurt dels grossos.
Ai, aquests concursos de diumenge migdia en places dures, amb ombra pràcticament inexistent pels balladors.
Arribant al súmmum amb el concurs del Poblenou amb queixa del delegat i de moltes colles per les condicions molt deficients i que després no va quedar reflectit en l'acta pública.
Organitzadors i, per extensió la UCS, hauran de posar-se les piles en aquest aspecte. I les colles, que ens queixem menys que els indepes davant les continues osties que ens foten des de Madrid, també haurem d'exigir unes condicions mínimes per ballar perquè no anem sobrats de colles ni de balladors per permetre'ns gaires luxes.
El canvi climàtic no ajuda, les places dures i sense arbrat tampoc, els costums i allò de no plantejar-nos canvis perquè tota la vida s'ha fet així, menys, però alguna cosa haurem de fer.

Ah, i no tingueu por que enguany segur, segur, segur, no passareu MALAURADAMENT calor al (no) concurs de Tarragona

Comentaris

  1. Molt d'acord amb les poques queixes que es fan per les calorades que hem de patir ballant a les 12 del migdia sota el sol de Catalunya.
    S'hauran d'ampliar els concursos que fins ara es feient als vespres a partir de juny en endavant, i realitzar-los a partir de maig ... El clima mana.
    Una llàstima que no es faci el concurs de Tarragona.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Blog Parcial

La Moviola de Ceret

Un follón... o no