Colles preparades? Cobla endavant.



Tot va tornant a la normalitat.

Òbviament, no ha sortit cap norma al BOE que parli de nosaltres, ni veig al Pere Aragonès negociant com a Contrapartida amb el Pedro Sánchez per prorrogar l'estat d'alarma que deixin fer algun aplec o concurs sardanista.

Entenc i comparteixo que el PROCICAT té prioritats més importants que els sardanistes. Mai hem sigut els primers en res i tampoc serà ara el moment.

Per aquestes terres d'aquí, les que tenim les petroquímiques i les nuclears però també tenim les millors platges del país, demà passarem a Fase 3 i la resta ja estareu en Fase 2, i ara ja podem anar als coles e instituts (com a treballador en una escola em callaré com s'està gestionant això), ja podem a una terrasseta a fer la cerveseta o el cafè amb llet de l'esmorzar i també podem jugar a pàdel de manera quasi normal.
També podem anar a missa, podem anar amb transport públic amb el 100% d'aforament i podem anar a fer una paelleta a peu de platja, però la feinada és trobar una taula.

Naltrus podrem anar a veure com està el Delta (Us recordeu que després del Glòria va quedar molt fotut, oi?) i d'aquí poc podrem anar arreu del país. I podrem anar a la platja... i fins i tot, podrem anar a les discoteques, però no a ballar!!!! (podeu riure, amics)

Tot va tornant a la normalitat. TOT???? No. I la Sardana????

Divendres em van trucar d'un ajuntament i em diuen:
-->; Voleu fer una exhibició d'aquí a un mes??

També han sortit ja algunes poblacions amb la publicació i/o el manteniment de les seves ballades tradicionals, que seran ballades o només audicions depenent de la situació. Mireu la programació de Calella i se us caurà la bava

Algunes colles han/hem començat a assajar. Amb totes les restriccions i mesures de seguretat protocol·làries i seguides "a rajatabla" (Ntd's, silenci!!!! El que passa en un assaig és secret d'estat).

El 23 de Maig quan vam entrar a Fase 2 vam demanar a la UCS si ens podien fer un certificat o similar com a membres d'una federació que ens permetés fer les nostres activitats als nostres locals socials. Això ha arribat ara quan ja estarem en Fase 3 però com ara totes les colles del món mundial, menys les tarragonines, entraran en Fase 2, finalment ha arribat el document. Val més tard que mai,

Moltes colles ja hem començat a fer les coreografies dels Punts lliures, tot i que encara hi ha una incertesa sobre on es disputarà aquest concurs

M'arriben inputs que les ciutats i poblacions amb els concursos més importants del país i Tarragona també, estan començant a plantejar-se el fet de fer el seu concurs amb possibles restriccions de públic, espais i fins i tot de colles.

Ho tenim a tocar. Som-hi!!! Amb totes les preocupacions del món i totes les mesures que calgui, ens hem de començar a moure. Els promotors a tocar els daixonses als ajuntaments. Ens falta un Tebas que mogui el cotarro.
Però si fins i tot es podrà fer la revetlla de Sant Joan a l'aire lliure amb aforaments de 800 persones!!!

M'és igual si haig de ballar amb mascareta, si m'he de posar guants o dutxar-me en gel hidroalcohòlic abans, durant i després de la sardana.
Vull ballar sardanes, Vull anar de concurs.

Amb ganes de sentir allò de:
Colles preparades?
Cobla endavant:





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Blog Parcial

La Moviola de Ceret

Un follón... o no