Concurs al pàrquing del Camp Nou


Malgrat que ahir vai sortir el calendari del Campionat 2020, amb molts canvis que ja vam avançar i que desgranaré els pròxims dies....tot i que en un primer repàs ràpid ja es detecten petites errades (La Final de Valls serà un dimecres???) que segurament són tipogràfiques.

L'altre dia parlava de les sardanes per concurs. Avui vull parlar dels llocs on es fan concursos, millor dit, on es feien concursos.

Últimament, la tendència dels concursos és de fer-los en llocs cèntrics de les ciutats. Pla de la Catedral de Barcelona, plaça Major de Vic, plaça del Lleó de Girona o la plaça de la Font de Tarragona.

Però no sempre ha sigut així.

I d'això vull parlar avui.

Llocs on es feien concursos abans

I jo us posaré un parell d'exemples:

Pàrquing del Camp Nou 1989: Va ser la continuació dels concursos del Poble Espanyol, aquell que proclamava la millor colla No barcelonina i que s'havia de guanyar 3 anys consecutius o cinc alterns per guanyar el trofeu (ATENCIÓ) de
Su Majestad el rey d'espanya Juan Carlos I Ja ens hagués pogut donar part de la seva fortuna i no un trofeu més), que vam guanyar aquell any la Tarragona Dansa.


Camp de Futbol Sant Pere i Sant Pau: Barri de Tarragona de caràcter, diguem-li tabàrnic i on es feia, al principi, els concursos l'últim diumenge de Juny a les 12 h en un camp de futbol de terra sense una gota d'ombra. AH! I sardanes de 10 tirades.

Però segur que vosaltres us recordeu d'altres llocs que us van marcar en el vostre cervell per diferents motius i que avui ja no es fan. Pot ser pobles o ciutats on ja no es fan concursos o també de llocs emblemàtics on ja no es fan, perquè es fan a un altre lloc del poble.

Deixeu la vostra

Llocs on es feien concursos abans


PS: L'amic Ricard Lloret des de terres gironines ens fa arribar via Youtube, un enregistrament d'aquest concurs. Gràcies. I feu-me un favor, seguiu-lo. Té videos de concursos antics que són una joia d'arxiu
https://www.youtube.com/watch?v=_Kk2OfIUELU


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Blog Parcial

La Moviola de Ceret

Un follón... o no