Parlem d'amors

Doncs avui Sant Valentín. Día dels enamorats malgrat ja sé que tots vosaltres celebreu com a bons catalanets el dia de Sant Jordi. Com ha de ser!!!
Ai, l'amor!!!! L'amor que mou montanyes o com deia Joan Capri, l'amor passa, però ella (o ell) es queda.
Per un tema que no ve al cas, ... de moment, m'ha vingut al cap la de parelles "enamorades" que hi ha i han hagut a les colles.
Parelles que o van començar a festejar a la colla o que van consolidar la parella dins del món de colla. I a més, molts cops van dur el pes de les seves colles. Segur que em deixo casos, però a tots els boomers us vindran al cap el Jan i la Eulàlia, el Josep Ma i la Dolors, l'Enric i la Montserrat, l'Alfred i la Maria i altres. 
De fet, és molt difícil ser el cap de una colla de competició si la parella no et segueix en aquest món. I, ara   les poques capdanseres que ho són, i a més són de les tops, tenen un mérit doble.
I actualment, a quasi totes les colles trobem parelles/matrimonis/rolletes.
Després trobem casos com les Mans Amigues, que han aconseguit ser el First Dates de la zona, doncs han arreplegat per tema amorosos, gent de Figueres, Banyoles, Tordera o pixapins que han acabat a Cassà.

També hi han hagut amors trencats....i cada cop més.  Jo sóc un d'ells, doncs vaig conèixer la mare dels meus fills a la colla fins que l'amor es va acabar. I si les ruptures amoroses sempre són complicades, si la parella segueix ballant a la mateixa colla, el tacte i equilibri han de ser de Chapeau. 
A Tarragona vam fer un intent amb Lleida i un amb Sabadell que no van quallar, però hi ha una parella tarragonina/sabadellenca que manté l'idili, ah i una tarragonina/mataronina també, eh!
De fet, algunes parelles multicolla van nèixer en aquelles famoses colònies del 2021 per colles juvenils, que res van tenir q envejar a la isla de las Tentaciones. 
I a Tarragona, les colonies d'hivern i el stage de setembre eren conegudes per les de Poliamor, on les fletxes de l'amor o lius o rotlletes anaven en totes direccions. Aquella época hormonada en que anés qui anés a buscar la copa els hi cantavem allò de "que es facin un petó, que es facin un petó".

Doncs això, abans que s'anuncii el campionat d'enguany, l'estructura, les normes, els jurats i les mogudes del 2024, deixem que l'amor de Sant Valentín o de Sant Jordi ens ompli el cor (cursilada TOP)  que després començaré a fer blogs que no us agradaran i la tindrem liada.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Blog Parcial

La Moviola de Ceret

Un follón... o no